Rekrytointi ja
suorahaku

Rekrytointi ja suorahaku

Empore on paitsi virtuaalinen markkinointitoimisto, myös rekrytointipalveluyritys, joka etsii ja arvioi markkinoinnin, IT-alan ja myynnin nykyiset sekä tulevat ammattilaiset.

Katso myös

Rekrytointipalvelumme

Tarjoamme osaamistamme kaikkiin rekrytoinnin vaiheisiin joko yksittäin, kaiken kattavana avaimet käteen-palveluna, tai täysin juuri teidän tarpeisiin räätälöidyllä kokonaisuudella.

Erikoistuminen tuo tulosta

Emporen henkilöstö ymmärtää markkinoinnin, IT-alan ja myynnin laajan tehtäväkentän. Tekemämme haku- ja arviointityö perustuu alan johtavaan erikoisosaamiseen. Tämä mahdollistaa rekrytointiemme korkean onnistumisprosentin.

Toimintatapa ja asenne

Empore on aito palveleva hakuyhtiö. Tällä tarkoitamme palvelua, jossa hihat kääritään ja asioihin paneudutaan samalla asenteella kuin rekrytoinnit olisivat omiamme. Tarjoamme joko kokonaisvaltaista avaimet käteen rekrytointipalvelua, tai halutessanne pienempää osa-aluetta, jossa voitte ulkoistaa meille esimerkiksi suorahaun tutkimusvaiheen tai puhelinhaastattelut. Voitte hyödyntää Emporen palveluita heti tarpeen ilmaantuessa tai ennakoivasti, niin yksittäisessä rekrytoinnissa kuin kokonaisen tiimin rakentamisessa.

Suorahaku

Suorahakupalvelumme kautta yritykset löytävät oikeat ihmiset IT-alan, myynnin ja liiketoiminnan johdon esimies- ja asiantuntijatehtäviin. Erikoistumisemme ammattilaisten rekrytointeihin varmistaa hakuprosessin, jossa osaamisen ja motivaation ohella pystytään tehokkaasti huomioimaan yrityksen nykytilanne, tahtotila sekä rekrytoitavan henkilön persoonatekijät.

Palvelun vaiheet

Tutkimus

Tutkimus ja etsintä digitaalisissa kanavissa annetun tehtävänkuva-määrittelyn pohjalta.

Listaus

15-25 soveltuvan ehdokkaan listaus, vahvistaminen yhdessä toimeksiantajan kanssa.

Kontaktointi

Kontaktointi, kiinnostuksen herättäminen ja soveltuvuuden varmistaminen.

Esittely

1-3 ehdokkaan esittely toimeksiantajalle.

Erikoistunut kumppani varmistaa onnistumisen

Palvelumme avulla yrityksesi tavoittaa mahdollisimman vaivattomasti ja tehokkaasti myös ne IT-alan, myynnin ja johtamisen ammattilaiset, jotka eivät välttämättä juuri nyt etsi aktiivisesti uutta työpaikkaa. Oikean henkilön löytämisessä hyödynnämme suorahakumenetelmien lisäksi erikoisosaamisemme tuomaa laajaa kontaktiverkostoamme sekä valmista potentiaalisten ehdokkaiden tietokantaamme.

Perusteellinen tapa toimia

Huolellinen paneutuminen, liiketoiminnan erityispiirteet huomioiva lähestymiskulma ja suoraviivainen prosessi varmistavat sopivimman avainhenkilön löytymisen. Tyypillinen prosessin kestoaika on 4-6 viikkoa. Huolehdimme yhteisten alkuvalmistelujen jälkeen kaikilta osin siitä, että sovittu projektiaikataulu pitää, ja että se tuo onnistuneen lopputuloksen.

Asiakaskokemuksia

Mika Brandt

toimitusjohtaja @ Ferrometal oy

”Yhteistyö Emporen kanssa käynnistyi rekrytointikokeilun myötä. Kokeilusta jäi hyvä kuva ja yrityksen kasvaessa, ei enää haluttu käyttää omia resursseja rekryprosessin haku- ja alkuhaastatteluvaiheeseen. Tästä Empore otti kopin. Yhteistyö Emporen kanssa on jatkunut useamman vuoden ja sujunut hyvin. Meille on vuosien myötä muodostunut vahva käsitys Emporen toiminnasta ja he tuntevat yritystämme. Emporen halu ja kyky ymmärtää asiakkaan toimintaa ja henkilöstötarpeita, onkin osaltaan entisestään vahvistanut yhteistyötä.”

Zachary Mäenpää

toimitusjohtaja @ Tammer-Tukku Oy

”Empore on oppinut tuntemaan meidän hakukriteerit ensiluokkaisesti. Olemme heidän kauttaan onnistuneet jo kymmenissä hauissa ja tulemme käyttämään heitä myös tulevaisuudessa. Voin lämpimästi suositella Emporen käyttöä myös muille.”

Markus Lilius

toimitusjohtaja @ Forbo Flooring Finland Oy

”Yhteistyö Emporen kanssa on ollut alusta asti miellyttävää ja tuloksekasta. Yrityksen toiminnassa näkyy aito asiakkaan tilanteen ymmärrys, positiivinen energisyys sekä erinomainen asiakassuhteen hoito.”

Esa Soini

toimitusjohtaja @ Mylab Oy

”Empore onnistui löytämään jo ensimmäiseen yhteiseen projektiimme – myyntijohtajan rekrytointiin henkilöt, jotka vastasivat hyvin odotuksiamme. Lopputulos rekrytoinnissa oli onnistunut ja Emporen toiminnasta näkyy halu auttaa meitä menestymään.”

Hannele Niklas-Salminen

Intersport-kauppias

”Ryhdyimme Emporen kanssa rekrytointiyhteistyöhön voidaksemme keskittyä asiakaslähtöiseen toimintaamme. Liikumme usein kahden kaupungin välillä ja kauppiaan kiireinen työrytmi edellyttää asioiden tarkkaa aikatauluttamista. Emporen työpanos myyntihenkilöstön ennakoivassa rekrytointipalvelussa on vapauttanut meidän aikaamme ja voimme nyt palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin.”

Liisa Juuranto

henkilöstöpäällikkö @ Lejos Oy

”Emporen ja Lejoksen hyvä yhteistyö on jatkunut menestyksekkäästi jo useamman vuoden ajan. Kun Lejoksen kasvavaan ja laajentuvaan toimintaan on tarvittu lisää myynnin ammattilaisia, on ollut helppo kääntyä Emporen puoleen. Rekrytointiprosessit ovat käynnistyneet nopeasti, ammattimaisesti ja ennen kaikkea tarkasti toiveitamme ja kriteereitämme kartoittaen. Emporen ammattilaisten näkemykset prosessin yksityiskohdista ovat tuoneet hakuihin lisäarvoa ja selkeää hyötyä. Merkittävintä yhteistyössä on ollut se, että jokainen Emporen kanssa toteutettu rekrytointiprosessi on tuonut Lejokseen myyntityön ammattilaisen eli tavoitteemme on toteutunut jokaisessa yhteistyöprojektissa.”

Marjo Lehtonen

Retail manager @ Nanso Group

”Yhteistyö Emporen kanssa käynnistyi viime vuonna vauhdikkaasti ja on toiminut erittäin hyvin. Meillä rekrytointitarpeet ja tilanteet vaihtelevat todella nopeasti, joten siksi Emporen palvelu tuli meille kuin tilauksesta. Meidän myymäläverkosto toimii kattavasti ympäri Suomen, joten rekrytointitarpeet ovat maantieteellisesti laajat ja lisäksi uusien myymälöiden perustaminen tuo omat lisähaasteensa. Emporen ansiosta olemme pystyneet nopeaan reagointiin rekrytointitarpeiden osalta sekä keskittymään omassa toiminnassamme pääasiaan, eli asiakkaisiin ja kaupantekoon.” 

Olli Eriksson

henkilöstöjohtaja @ Hilti Suomi Oy

”Olemme saavuttaneet hyvät tulokset kymmenissä yhdessä tekemissämme rekrytoinneissa. Emporen toimintatavat ovat selkeitä ja yhteistyötä halutaan kehittää puolin ja toisin. Emporen arvostus hakijoita kohtaan pitää osaltaan huolen työnantajaimagostamme.”

Ossi Lindroos

Myynti-, konsultointi ja markkinointijohtaja @ Solita Oy

”Ryhdyimme Emporen kanssa rekrytointiyhteistyöhön vuonna 2013 ja kokemukset ovat olleet hyvin positiiviset. Koen, että Emporelaiset ovat selvittäneet ja ymmärtäneet tarpeemme hyvin, jonka lisäksi aikataulut, raportointi sekä viestintä on toiminut särmästi. Toimiva prosessi, aito välittäminen onnistumisesta ja työskentely kokonaisuudessaan on johtanut siihen, että oikeita henkilövalintoja on syntynyt, ja voin suositella Emporea palveluntarjoajana myös muille.”

Jätä yhteydenottopyyntö

8 + 2 =