Markkinoinnin huippuosaajien yhteisössä sinä valitset projektisi ja työaikasi

Markkinoinnin huippuosaajien yhteisössä sinä valitset projektisi ja työaikasi

Empore on virtuaalinen markkinointitoimisto, joka kokoaa markkinoinnin parhaat osaajat yhteen – ympäri maailman.

Erilainen markkinointi-toimisto

Freelancerin vapaus, mutta markkinoinnin kiinnostavimmat projektit parhaalla palkalla tarjoiltuna

Kokeneet markkinoinnin ammattilaiset ovat palvelumme ydin. Voit työskennellä Emporella omien päivätöidesi ohella, tai työllistää itsesi kokoaikaisesti asiakkaidemme haastavissa markkinointiprojekteissa.

Meille kaikille on yhtenäistä valtava into markkinointia ja myynnin kasvattamista kohtaan. Virtuaalinen työskentelytapamme mahdollistaa jatkuvan osaamisen kehittymisen, sillä jokainen meille heitetty haaste tuo paitsi vaihtelua, myös kasvattaa meitä markkinoinnin ammattilaisina.

Joukkoomme kuuluu asiantuntijoita ja kokeneita konkareita myös IT:n ja palvelumuotoilun saralta. Liity siis rohkeasti joukkoomme, mikäli sovellusten ensiluokkainen UX suunnittelu tai devaushommat ovat lähellä sydäntäsi.

Yhteisömme ammattilaiset valitaan ennakkoon huolellisesti ja heitä palvellaan kuin kuninkaallisia. Meillä jokainen ammattilainen valitsee projektit itse, joiden parissa hän työskentelee.

Nopea palveluprosessi ja ketterät menetelmät pohjautuvat kivenkovaan rekrytointialan kokemukseemme.

Palveltua työnhakijaa
Työllistettyä osaajaa
Autettua työnantajaa

Palveltua työnhakijaa

Työllistettyä osaajaa

Autettua työnantajaa

Markkinointia yhdessä startupien, bränditalojen, kuin myös perinteisten markkinointi-toimistojen kanssa

Joskus startupin verkkopalvelu kaipaa parin päivän konsultaatiota kasvattamaan orgaanisen liikenteen määrää. Toisinaan arvostettu brändi haluaa lanseerata uuden tuotteen tai palvelun. Yhteisömme osaajia hyödyntävät yhtä lailla myös perinteiset mainos- ja markkinointitoimistot esimerkiksi mittavien markkinointikampanjoiden toteuttamisen yhteydessä. Virtuaalisena markkinointitoimistona haluamme edistää yhteisöllistä jakamistaloutta kaikilla voimavaroillamme.

Tällä hetkellä suuressa kysynnässä ovat markkinoinnin ammattilaiset, jotka ymmärtävät kasvuhakkeroinnin, iteroivan työskentelytavan sekä data-analytiikan tärkeyden ja lainalaisuudet. Kaikki edellä mainittu on kuitenkin turhaa, ellei löydy halua ja kykyä rakentaa ja tukea ensiluokkaisten tarinoiden syntyä.

Olet mukana luomassa uusia menestystarinoita yrityksille, kun heidän tarinaansa kertovat eteenpäin heidän omat asiakkaansa.

Autamme löytämään kiinnostavat markkinoinnin projektit kilpailukykyisemmällä palkalla

Teemme puolestasi sen ikävän työn, eli työnhaun. Tämän jälkeen esittelemme sinulle toiveitasi vastaavia tehtäviä ja projekteja. Me laskutamme asiakasta, ja maksamme sinulle palkan suoraan.

Freelancereille apua omien palveluiden myyntiin ja markkinointiin

Haluamme, että voit keskittyä mielenkiintoiseen tekemiseen. Etsimme ja tarjoamme sinulle projekteja, jotka vastaavat ydinosaamistasi. Hoidamme myös kaikki käytännön hallinnolliset työt, asiakkaiden laskutuksen sekä sopimusasiat.

Markkinoinnin ammattilainen

Oletko kiinnostunut työskentelemään asiakasyrityksissämme monimuotoisissa projekteissa? Ilmoittautuminen ei sitouta sinua mihinkään eikä maksa sinulle mitään. Palvelumme avulla löydät mielenkiintoiset tehtävät ja sinä päätät mihin projektiin lähdet. Ilmoittaudu alta ja olemme sinuun yhteydessä.

Jätä yhteydenottopyyntö

12 + 14 =